MARDİN / KIZILTEPE - Dicle İlkokulu

Mrt

İLÇEMİZİN SAYGIN ESNAFLARINDAN AYDEMİR KUYUMCULUK EĞİTİME VERDİKLERİ DESTEKLERİNDEN OKULUMUZ İÇİN ALDIKLARI ZEMİN SİLME VE SÜPÜRME MAKİNESİ İÇİN TEŞEKKÜR EDER,BAŞARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Mrt

Ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleşen Deprem tahliye ve Tatbikatı, okulumuzda da aynı gün ve saatte gerçekleştirilmiş bulunmaktadır.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz ögretmenlerinden Funda TOPÇU ile Antalya Karadayı İlkokulu'ndan Özlem TAŞ'ın kuruculuğunu yaptığı MEDYASAL eTwinning projesi kapsamında öğrencilere medya okuryazarlığı konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışılmaktadır.Bu kapsamda bu hafta Okulumuzun Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenleri Sn.Meryem CESUR ve Sn. Tuğba ELVAN İtalya Portekiz ve Romanya dan öğretmen ve öğrencilerin de olduğu proje ortaklarına "Siber Zorbalık ve Akıllı İşaretler" konusunu bilgilendirme toplantısı yaptılar.Öğretmenlerimize ve katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz.