MARDİN / KIZILTEPE - Dicle İlkokulu

KUŞAKLARIN ORTAK DİLİ; OYUN eTwinning PROJESİ

Kuruculuğunu okulumuzun 4/D Sınıf öğretmeni Serhat GÜNEŞ ve İlçemiz TOKİ İlkokulu'nda görev yapan Ramazan AY ile birlikte '' Kuşakların Ortak Dili; Oyun '' adlı eTwinning projesini başlatmışlardır. Ortaklığını okulumuz 1/D Sınıf öğretmeni Funda TOPÇU ile yürütmektedir.Projede kurucu öğretmenlerimiz dışında proje ortağı olarak Elif ÖZKAN (Artvin/Yusufeli), Hüseyin ARAZ (Erzincan/Merkez), Azat ARSLAN (Mersin/Mut), Ayşegül İLKİN (Denizli/Sarayköy), Handan YÜCE (Kırşehir/Merkez) ve Neşet ERÇİN (Bursa Nilüfer) öğretmenlerimiz bulunmaktadır.  Ülkemizin 7 farklı coğrafi bölgesinden 9 öğretmen (okul ) ve 244 öğrenci ile yürütülecek projede,  kıymetli büyüklerimiz (Dedelerimiz ve Ninelerimiz) kendi döneminde oynadıkları ve unutulmaya yüz tutmuş oyunları öğrencilere öğretecek. Aynı şekilde öğrenciler de büyüklerimize bildikleri akıl-zeka oyunlarını öğretecektir.

Yayın: 02.03.2021 - Güncelleme: 09.11.2023 11:36 - Görüntülenme: 419
Kaynak: KUŞAKLARIN ORTAK DİLİ OYUN eTwinning PROJESİ